4-Seizoenen Foto's Contact

In het voorjaar en zomer is het genieten in de tuin. Maar het is mogelijk om alle seizoenen plezier te beleven aan uw tuin. Vanuit een goeddoordacht ontwerp is een 4-seizoenen tuin te realiseren. Hier heb ik, Geert van Dieren, me in de loop der jaren steeds meer op toegelegd. Tot volle tevredenheid van opdrachtgevers. En toegepast in tuinen van klein tot groot.

Een nieuwe tuin! Uw wens omgezet in het ontwerp!
Mijn werkwijze is dat uw ideeën en wensen eerst vertaald worden in een schets. Deze bespreken we en passen deze zonodig aan. Vervolgens werk ik de schets uit tot in de details, inclusief het beplantingsplan.
Het beplantingsplan geeft een gedetailleerd overzicht van alle vaste planten, heesters, bomen, etc. Ik heb ruime ervaring opgebouwd met diverse tuinontwerpen, variërend van kleine tuinen, boerentuinen, natuurtuinen en kleine landschapstuinen.

Of... een bestaande tuin omvormen tot nieuw!
Ook van een bestaande tuin is uiteraard een nieuw beplantingsplan op te stellen. In een nieuw plan kan dan zowel bestaande als nieuwe beplanting een plaats krijgen.
Aanwezige materialen zoals planten en stenen, kunnen soms op een creatieve manier opnieuw worden benut. Het is beter voor het milieu en het scheelt in de kosten.

4-seizoenen
Bij de samenstelling van de plantenkeuze is het belangrijk dat er ieder seizoen echt wat te beleven valt in uw tuin. Denk daarbij aan verschillende bloeitijden, afwisseling in blad en bloemvormen, kleurgebruik en aantrekkelijkheid voor het dierenleven.
Dat kan door planten te gebruiken die vogels, vlinders en andere kleine dieren aantrekken. Als deze zich op hun gemak voelen, zorgen ze voor een natuurlijk evenwicht.

Mail